WEBSHOPPEN ER FERIELUKKET. VI ÅBNER IGEN D.12 AUGUST 2024

November 2020

 . November – efterårets sidste måned. Men hver årstid har sin charme..

 

Efterårets sidste måned, overrasker med usædvanlig lunt vejr i år. Det ser ud, som naturen ville kompensere for de ustabile og kolde sommermåneder.

En smuk november med sine tågedyner i morgenfrosten, skaber flotte iskrystaller på alt i haven, som er gået i dvale. Eller er den....!

 

 

Haven står endnu med flotte og farverige kontraster. Hortensierne er en fryd for øje, og den japanske ahorn står som en lille brand, med sin glødende røde farve.

Jeg elsker mine taknemmelige krysantemum, som bliver ved med at blomstre, og forlænger havens sæson, som ingen andre planter.

Roserne fortsætter at blomstre og står med mange knopper endnu. Selvom de nok ikke åbner sig mere i år, er ret flotte at kigge på, især når de får en strejf nattefrost. 

 
Som et lille vinunder, står viola forsat og blomstrer, som den har gjort siden april. Jeg tror, at den besluttet sig for at være årets sidste blomstrende plante i år.

Havesæson er kommet til sin logiske ende, og når haven er næsten klar til næste år, er der ro et par måneder. Tja, jeg kender mig selv – det vil sikkert krible i fingrer længe før januar, hvor jeg vil starter at forspire Petunier og så de nye stauder i mit drivhus.

Cocco, min blå britte,  går efter mig, mens jeg planter lidt ekstra hvidløg i højbede og sår persille, dild og vinterspinat i drivhuset. Hun er min dejlig og nysgerrig kompagnon 😊

 

 

.. Men indtil videre, glæder jeg mig til de lange aftener med en tændt brændeovn, hjemmet der dufter af julelækkerier, og til familien bliver samlet i juleferien. Der er også planlagt tid til hobbyprojekter, forberedelser af nye varer i frøshoppen, og der skal der ellers bare julehygges 😊 

Tak fordi du kigget forbi - på gensyn i december ..  

Leave a comment