GRATIS FRAGT ved ordrer over 299,- kr. / OBS! Vi leverer kun i Danmark

December 2020

.. december - årets sidste kapitel.

Det har været et anderledes og udfordrende år. Nye restriktive regler for vores sociale omgang med hinanden, har udfordret samværet omkring vores passion. 

Måske må vi sande, at verden aldrig bliver helt den samme, men jeg håber på, at vi på et tidspunkt igen kan være sammen omkring vores passion.  Jeg savner de hyggelige plantemarkeder, åbne have arrangementer, og jer som bare lige kommer forbi for at se min have. 

Men vigtigst i disse tider er, trods alt, vores helbred. Så pas godt på jer selv, og lad os håbe, at vi sammen kommer igennem det og snart kan ses igen ... 

 

 

Her, i min have, er opgaverne for året slut. De gyldne farver er blæst væk, men faktisk står der forsat flere planter, som insisterer på at vise sig frem endnu. Jeg klipper ikke alle stauder ned, nogle lader jeg stå, for de pynter vinterens bede så flot. 

Kæmpe valmue, Martagonliljer, Solhat, Nicandra, Monarda – har en imponerende frøstand, som især kommer til sin ret med frost krystaller på.

Japansk lanterner lyser i de grå dage med sine orange hylstre, og ved siden af de stedsegrønne buske og små puder af prydgræsser giver det haven struktur.

 

 

Fuglene vrimler på Paradiseæbletræet, hvor de har masse af glæde af de røde frugter, suppleret med lidt mejsebolde.

Ja, havens skønhed dør ikke – den skal bare nydes i vintersøvnen...

Derhjemme står juledekorationer klar, og igen i år har jeg brugt lammeøre blade til nogle af dem. Plantens bløde, sølvfarvede velouragtige blade, er ret nemme at dekorere med og er et godt alternativ til det traditionelle gran og mos.

 

 

Her hvor året er ved at rinde ud, vil jeg fra hjertet gerne sige tak til dig, som følger med i min blog, og til også dig der har bare kigget forbi 😊    

Jeg ønsker, at 2021 vil bringe os alle mere stabilitet, fællesskab og ro.  

 

 

Glædelig Jul og godt lykkebringende Nytår!

På gensyn i 2021

Kærlig hilsen, Elena 

Leave a comment