GRATIS FRAGT ved ordrer over 299,- kr. / OBS! Vi leverer kun i Danmark

Handelsbetingelser

Generelt

gromedro.dk v/Elena Christiansen

Homarksvej 8

9500 Hobro

CVR nr.: 41917784

Email: info@gromedro.dk

Alle henvendelser til gromedro.dk skal ske via mail. Vi svarer senest dagen efter.

Vigtigt! Mange frø er giftige og må ikke indtages. Det er anbefales, at frøene opbevares utilgængeligt for børn. 

Alle vores frø sælges med markering af udløbsdato. Vi anbefaler at opbevare frø kølligt, mørk og ved lav fugtighed. 

Der er ikke mulighed for afhentning - kun online salg.

Vi sælger kun til private kunder indenfor Danmark.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Priser

Hos gromedro.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Gromedro.dk modtager betaling med Visa-Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Alle beløb er i DKK - Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Når du tjekker ud, skal du acceptere vores handelsbetingelser. Det er dit ansvar at kontrollere om ordren er korrekt. Ved at acceptere betingelserne bekræfter du at have læst betingelserne, og at ordren er i overensstemmelse med det ønskede.

Der tages forbehold for fejl og mangler, herunder eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl på hjemmesiden med hensyn til priser og produktbeskrivelser. Bemærk også, at billederne er vejledende.

Fragt og levering

Der er ikke mulighed for afhentning - kun online salg.

Vi sælger kun til private kunder indenfor Danmark.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Vi tillader os at annullere en ordre, hvis vi vurderer, at der er tale om erhverv eller delvis erhverv.

Dine varer sendes med Post Nord senest 2-3 dage efter bekræftet bestilling.

Gromedro.dk tilbyder fri fragt på alle ordrer over 299,- kroner, som vi sender med DAO til hjemmelevering. Dette beregnes automatisk ved checkout.

PostNord : Quickbrev under 100 gr inkl. indhold og emballage, som kan gå igennem din brevsprækker. Pris: 35,- kr. Quickbrev levereres første hverdag efter afsendelse. 

Hvis du vil kontakte os angående ordre eller levering, skal du angive dit ordrenummer. Det er dit ansvar at adressen angivet korrekt. Forsendelser der returneres til os pga. forkert adresse refunderes minus forsendelse omkostninger.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos gromedro.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til : info@gromedro.dk 

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Varen skal være uåbnet og i original emballage. Forseglingen på varen må ikke brydes.

Hvis du vil kontakte os angående ordre eller levering, skal du angive dit ordrenummer. Det er dit ansvar at adressen angivet korrekt. Forsendelser der returneres til os pga. forkert adresse refunderes minus forsendelse omkostninger.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelig transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Eventuelt fragt betalt fra din side i forbindelse med returnering refunderes ikke. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til :

Gromedro.dk v/Elena Christiansen

Homarksvej 8, 

9500 Hobro

Vi modtager kun varer, som sendes direkte til adressen.

Varer returneret på efterkrav modtages ikke.

Returnering og varens stand

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ansvarlig ind. Vi stiller krav om vandtæt kuvert. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end var der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.           

Varen skal være uåbnet og i original emballage. Forseglingen på varen må ikke brydes.

Hvis du vil returnere købet, skal varen sendes til :

Gromedro.dk v/Elena Christiansen

Homarksvej 8, 

9500 Hobro

Vi modtager kun varer, som sendes direkte til adressen.

Varer returneret på efterkrav modtages ikke.

Reklamationsret

Når du handler hos gromedro.dk som forbruger, har du 24 måneder reklamationsret. Det betyder, ombyttet, penge tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for `rimelig tid` efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering ved afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Har du klage eller spørgsmål, kan du altid henvende dig til info@gromedro.dk 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

gromedro.dk v/Elena Christiansen

Homarksvej 8

9500 Hobro

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav

Persondatapolitik hos gromedro.dk 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos gromedro.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Gromedro.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.gromedro.dk er gromedro.dk v/ Elena Christiansen, Homarksvej 8, 9500 Hobro, cvr nr. 41917784

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til NETS, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Shopify og betalingssystem gennem NETS, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Shopify datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@gromedro.dk. 

Klagemuligheder.

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@gromedro.dk

Cookies

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, mobiltelefon eller tablet. Det er ikke et program, der kan indeholder skadelige programmer eller virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. På gromedro.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesidens funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Hjælpefunktionen i din browser, skulle kunne vejlede dig, hvordan du skal gøre. Du kan også besøge www.aboutcookies.org, hvor du kan få hjælp til at blokere eller slette cookies i forskellige browsere.

Gromedro.dk benytter sig af :

-funktionalitet cookies - disse bruges bl.a. til at huske brugerens præferencer, såsom sprog eller til at huske indtastede oplysninger eller varer i en indkøbskurv.

-statistiske cookies - bruges til at indsamle statistik om brugen af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre brugeroplevelsen. Disse oplysninger bliver som udgangspunkt brugt internt og deles ikke med tredjepart.

-marketing cookies - bruges til tracking adfærd. Indsamlingen af data bliver som oftest brugt og gemt af en tredjepart. Data kan bruges målrettet markedsføring.

Personoplysningerne registreres hos gromedro.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne afgivet til gromedro.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dataansvarlig : Gromedro.dk, v/Elena Christiansen Homarksvej 8, 9500 Hobro