GRATIS FRAGT ved ordrer over 299,- kr. / OBS! Vi leverer kun i Danmark

Lidt om mig ..

 

 Velkommen til mit Grønne Univers - jeg hedder Elena.

Siden år 2000, har jeg boet i Nordjylland sammen med min dejlige familie – min mand og to døtre. Her har vi en skøn have, som vi gennem de sidste 20 år, forvandlet helt fra bunden af til en smuk oase. Den, og mit lille værksted, hvor jeg leger med keramik og glas, er mit frirum. Jeg kombinerer mine finurlige værker fra værkstedet med havens udtryk, for at skabe en anderledes oplevelse af årstidens planter.

 

 

Efter mange år med åbne have arrangementer, plantemarkeder og en stor interesse fra havefolket for mine utraditionelle så-og-gro metoder, har jeg besluttet mig for at dele mine erfaringer og viden her på Bloggen.

Er du nybegynder og har et par krukker på din altan, eller du er en erfaren haveentusiast – håber jeg på, at du vil finde noget nyt og spændende her på min side. Jeg deler forskellige Tips & Tricks, den nemmere vej til at dyrke planter og inspiration til kreativitet og livsstil.

 

 

I min lille shop, vil du finde mange spændende frø til salg, som kommer fra certificeret producenter indenfor EU og har assortiment af høj kvalitet og rimelige priser. Til alle mine frøprodukter hører grundige beskrivelser og vejledninger.

Mit Motto er, at det ikke skal være en videnskab, men håndgribeligt at plante et frø og se det Gro med Ro.

 

 

Alle kan få et frø til at spire, og tror mig, det er nemmere end du tror.

Jeg håber at Gro med ro, - vil give dig harmoni, glæde og overskud i din travle hverdag.